Getuigenoproep 58-jarige vrouw beroofd van tas - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Getuigenoproep 58-jarige vrouw beroofd van tas

Achterkant uniform politie

Soest – Een 58-jarige vrouw wordt op donderdag 7 maart beroofd van haar tas, wanneer zij rond 10.00 uur haar fiets parkeert op de Smitsweg in Soest. Een jongeman geeft haar een harde duw en rent weg met de tas.

Het slachtoffer parkeerde op het moment van de beroving haar fiets in het fietsenrek aan de Smitsweg, nabij de toegangsdeuren van de Albert Heijn. Toen ze omhoog kwam, nadat ze haar fiets op slot had gezegd, voelde zij een harde duw in haar linkerzij. Daarna werd haar handtas hardhandig uit haar hand getrokken.

Signalement van de handtasdief:

  • Licht getinte huidskleur
  • Zwarte jas met opstaande kraag
  • Zwarte broek
  • Kort geknipt, zwart haar

Getuigenoproep

De recherche is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben op donderdag 7 maart tussen 9.45 en 10.15 uur rondom de Smitsweg in Soest. Hebt u informatie voor de politie? Neem contact op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

To Top