Inval in woning in Cuijk wegens drugsonderzoek - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Inval in woning in Cuijk wegens drugsonderzoek

agenten

Cuijk – In alle vroegte deden wij dinsdagochtend rond 06.00 uur een inval in een woning aan de Patrijzenveld in Cuijk. Een 37-jarige man en een 23-jarige vrouw zijn aangehouden. Ook namen we een grote hoeveelheid drugs in beslag.

Uit onderzoek en op basis van bij ons binnen gekomen informatie hadden we aanwijzingen dat er op dit adres mogelijk verdovende middelen te vinden zouden zijn. Het vermoeden was dat vanuit deze woning drugs werd verhandeld.

In de woning troffen we twee verdachten aan, die zijn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de handel in drugs. Ze zitten vast voor verder onderzoek. Bij de doorzoeking werd ook een drugshond ingezet. Alle spullen werden in beslag genomen.

To Top