112Vandaag

Flevoland

Grote ongeregeldheden op Urk na ruzie in relationele sfeer

politie auto met zwaailicht

Urk – De politie heeft maandagavond moeten ingrijpen bij ongeregeldheden op Urk. Aanleiding voor de ongeregeldheden is een conflict in de relationele sfeer.

Rond 19.00 uur kreeg de politie een melding dat een grote groep jongeren zich had verzameld bij een horecagelegenheid aan de Richel en later bij een woning aan de Noorderpalen. Bij een woning aan de Noorderpalen dreigde de situatie uit de hand te lopen en heeft de politie ingegrepen.

Diverse agenten uit omliggende gemeenten zijn ingezet. Zij hebben gebruik moeten maken van de wapenstok. In de loop van de avond werden diverse brandjes gesticht. Rond 23.00 uur was de rust weergekeerd. De politie doet onderzoek naar de ongeregeldheden.

To Top