Vernieling woning door vuurwerk in Oss - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Vernieling woning door vuurwerk in Oss

Recherchejas

Oss – In de nacht van zaterdag op zondag is er rond 03.00 uur vuurwerk gegooid in een portiek met twee aangrenzende bovenwoningen aan de Saturnusstraat. Een bovenlicht en een ruit van een voordeur werden door de harde knal vernield. Er raakte niemand gewond. We zijn op zoek naar getuigen. Alle info is welkom!

Rond 03.00 uur schrok de bewoner van de bovenwoning van een harde knal. Bij de voordeur bleek er vuurwerk te zijn afgegaan. Politieagenten hebben met de bewoners van beide bovenwoningen gesproken en aangifte opgenomen. Ook is er een buurtonderzoek verricht en zijn agenten in gesprek gegaan met buurtbewoners die wakker waren geworden van de knal.

Wie weet meer?
Hebben we nog niet met u gesproken en heeft u informatie voor ons? Of beschikt u mogelijk over camerabeelden? Laat het ons weten op 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook op 0800-7000.

To Top