Doorrijder dodelijk ongeval Utrecht meldt zich - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Doorrijder dodelijk ongeval Utrecht meldt zich

uniform politie

Utrecht – De bestuurder van de dodelijke aanrijding op de Biltsestraatweg in Utrecht heeft zich bij de politie gemeld. Het gaat om een 37-jarige man. Vandaag wordt hij verhoord.

Bij het ongeluk in de nacht van vrijdag op zaterdag is een 21-jarige vrouw uit Utrecht om het leven gekomen. De automobilist is na het ongeluk doorgereden. De politie was daarna op zoek naar de chauffeur van een beschadigde groen-grijze Renault.

Het ongeluk gebeurde rond 04.30 uur. Omstanders die het zagen gebeuren alarmeerden de politie en probeerden het slachtoffer nog te reanimeren. Een ambulance kwam ter plaatse, maar de vrouw overleed uiteindelijk aan haar verwondingen.

De politie kan nog altijd niet vertellen hoe het ongeluk is gebeurd en of daar nog andere voertuigen bij betrokken waren. Inmiddels is wel duidelijk dat de vrouw te voet was en niet op een fiets zat toen ze werd aangereden.

To Top