Drie aanhoudingen na overval op pizzeria - 112Vandaag

112Vandaag

Limburg

Drie aanhoudingen na overval op pizzeria

Cellencomplex politiebureau

Heerlen – Vrijdagmiddag heeft de politie drie jongens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op een pizzeria in Heerlen. Een pizzabezorger die donderdagavond rond 22.00 uur terugkwam bij de pizzeria aan Groeët Genhei werd bij binnenkomst vastgegrepen door een onbekende jongen. Op dat moment renden twee andere jongens naar de kassa waaruit zij een greep deden. Na de overval vluchtte het groepje jongeren te voet in onbekende richting.

De politie is meteen gestart met het onderzoek. Direct na de overval is een burgernetbericht verstuurd met daarin een getuigenoproep. In de loop van de avond zijn drie jongens aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Uit onderzoek bleek later dat deze jongens niets met de overval te maken hadden. Het drietal werd daarop in vrijheid gesteld.

Vrijdagmiddag kwam het onderzoek in een stroomversnelling en werden in Heerlen drie verdachten aangehouden. Het zijn mannen van 18, 20 en 21 jaar oud. Het drietal is op hun thuisadres in Heerlen door de politie aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

To Top