Bejaard echtpaar overvallen - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Bejaard echtpaar overvallen

politieagenten bij politiewagen

Nijmegen – Maandagavond omstreeks 22.45 uur werd een ouder echtpaar van rond de 70 overvallen in hun woning door vermoedelijk drie mannen. De overval vond plaats in een woning aan de Kerkstraat in Nijmegen. De bewoners werden opgesloten in een kamer nadat de mannen diverse waardevolle spullen hadden buitgemaakt. Het drietal droeg bivakmutsen. Er zou gedreigd zijn met een wapen door één van de overvallers. Niemand raakte gewond.

Zoals het er nu naar uitziet heeft de overval een uur geduurd. Nadat de overvallers waren vertrokken wisten de bewoners de aandacht te trekken van een passant met kloppen en bonken op het raam en een briefje met daarop de tekst: “Help, bel 112”. De passant waarschuwde direct de politie die kort daarna ter plaatse kwam. Een agent is de woning ingegaan en heeft het echtpaar uit de kamer bevrijd.

Getuigenoproep
De politie startte direct met het onderzoek en hoopt dat mensen wat gezien of gehoord hebben of andere informatie hebben die kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Mocht dat zo zijn neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

To Top