Pizzabezorger beroofd - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Pizzabezorger beroofd

Politie met blauw onderweg

Rijswijk – Een pizzabezorger werd zondagavond 3 maart onder bedreiging van een steekwapen door twee mannen beroofd op het Meester Beerninkplantsoen. Het slachtoffer raakte niet gewond. De politie onderzoekt het incident.

Rond 20.45 uur fietste het slachtoffer op het Meester Beerninkplantsoen toen hij werd tegengehouden door twee onbekende mannen. Zij dreigden de pizzabezorger met een steekwapen en beroofden hem van een geldbedrag. De twee verdachten liepen vervolgens weg in de richting van de Florence Nightingalestraat. Sindsdien ontbreekt van hen elk spoor. Het slachtoffer deed aangifte.

Signalement verdachten

Man 1
Donkert getinte huidskleur
18 à 20 jaar oud.
Hij droeg een zwarte jas, een zwarte broek en had een donkere pet op

Man 2
Licht getinte huidskleur
18 à 20 jaar oud.
Hij droeg een grijs vest

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving van het Meester Beerninkplantsoen? Bel dan met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

To Top