Man bewusteloos geslagen en beroofd van spullen - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Man bewusteloos geslagen en beroofd van spullen

Politie met blauw onderweg

Tilburg – Een 29-jarige man werd zondag 3 maart het slachtoffer van een beroving bij TalentSquare. Hierbij werd het slachtoffer aan het einde van de nacht zodanig mishandeld, dat hij tijdelijk het bewustzijn verloor. De politie doet onderzoek naar deze beroving en roept getuigen op zich te melden.

De man, van Somalische afkomst, was die nacht gaan stappen de stad. Tijdens het stappen kwam hij in contact met drie andere mannen en een vrouw, eveneens van Somalische of Eritrese afkomst. Met elkaar liepen zij aan het einde van de nacht richting TalentSquare, nabij de Hart van Brabantlaan. Hier sloeg de stemming plots om. Binnen bij het wooncomplex sloegen de drie mannen het slachtoffer op zijn hoofd, waardoor hij bewusteloos raakte. Toen de man bij kennis kwam, bleek zijn jas, telefoon en geld meegenomen te zijn. Rond 07.30 uur kreeg de politie vervolgens een melding van het gewonde slachtoffer, die inmiddels richting het station was gelopen. Hij werd door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Even later mocht hij weer naar huis.

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar de beroving. Overdag is er in de omgeving een buurtonderzoek gehouden en heeft de forensische opsporing uitvoerig onderzoek gedaan. Getuigen worden gevraagd zich te melden via 0900 – 8844. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006

To Top