Getuigen gezocht van ontploffing auto - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Getuigen gezocht van ontploffing auto

ontploffing

Hendrik Ido Ambacht – De politie zoekt getuigen van een ontploffing van een auto op de Beukengaarde in Hendrik Ido Ambacht. Rond kwart voor drie in de afgelopen nacht van zaterdag op zondag werd een enorme knal gehoord en bleek een auto totaal vernield.

Door de Forensische Opsporing werd onderzoek verricht naar de oorzaak van de explosie.

Iets gezien?

Heeft u iets gezien wat verband houdt met de explosie of heeft u iemand gezien in de buurt van de auto dan horen wij dat graag. Ook andere informatie is van harte welkom. Beschikt u over camerabeelden dan vragen wij u deze te bekijken of er iets op staat wat met de ontploffing van de auto te maken kan hebben. U kunt ons bereiken op 0900-8844. Wilt u anoniem iets melden dan kan dat op telefoonnummer 0800-7000.

U kunt ook het tipformulier invullen.

To Top