Zwaar beschadigde auto rijdt politie met vonkenregen voorbij - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Zwaar beschadigde auto rijdt politie met vonkenregen voorbij

auto

Kaatsheuvel/Tilburg – De politie zocht afgelopen nacht naar een auto die was weggereden bij een verkeersongeval op de Midden-Brabantweg in Kaatsheuvel. Toen de agenten richting het ongeval reden, kwam een zwaar beschadigde auto hen op diezelfde weg met een vonkenregen voorbij rijden. De 37-jarige man uit Waalwijk is aangehouden.

De meldkamer kreeg rond 04.30 uur een melding dat een auto op de Midden-Brabantweg tegen lantaarnpalen was gereden, maar vervolgens wegreed. De twee palen lagen omver in de berm en de weg lag bezaaid met brokstukken. Door deze brokstukken raakte ook een andere auto beschadigd. Toen de agenten richting Kaatsheuvel reden, kwam de zwaar gehavende auto hen bij Tilburg voorbij rijden met een vonkenregen onder de auto vandaan en een uitgeklapte airbag uit het portier hangend. Hierop werd de automobilist aan de kant gezet.

Alcohol
Toen de agent de airbag opzij duwde, kwam de bestuurder tevoorschijn. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Naast dat hij de plaats van het ongeval had verlaten, wordt hij verdacht van het rijden onder invloed van alcohol. Op het bureau weigerde hij de ademtest. Hierop werd direct zijn rijbewijs ingevorderd. De verdachte zit nog vast voor verder onderzoek.

To Top