Ongeval met brandende auto's op de A2 - 112Vandaag

112Vandaag

Limburg

Ongeval met brandende auto’s op de A2

VOA doet onderzoek

Echt – De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op de A2 bij de afrit Echt op vrijdagmorgen. Rond 12.00 uur botste een brandende auto op de Aasterbergerweg op een andere auto die hierdoor ook in brand vloog.

De brandende auto reed over de A2 in de richting Maastricht, nam de afrit en botste vervolgens op de auto op de Aasterbergerweg. De bestuurder van de brandende auto is gevlucht. Door de botsing raakte de andere auto ook in brand. De bestuurder zat bekneld in het voertuig en is door omstanders uit zijn benarde positie bevrijd. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer heeft de brandende voertuigen geblust. De weg is afgezet voor onderzoek door het Team Verkeer van de politie. Zij stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht.
Politie zoekt getuigen

De politie is nog op zoek naar de bestuurder. Voor het lopende onderzoek naar de toedracht wil de politie graag spreken met getuigen die meer informatie hebben over de auto die brandend over de A2 heeft gereden. Ook wil de politie graag in contact komen met getuigen die het ongeluk op de Aasterbergerweg hebben zien gebeuren. Zij kunnen contact opnemen via het algemeen telefoonnummer 0900-8844.

To Top