Bestuurster loopt tegen de lamp met drugs - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Bestuurster loopt tegen de lamp met drugs

Stop politie

Hoofdplaat – Vrijdagmorgen vroeg werd op de Zuidlangeweg een vrouw in een auto betrapt met hennep. Van haar is een bloedproef afgenomen, omdat een speekseltest positief uitviel.

Agenten hielden rond 1.00 uur in de buurt van Hoofdplaat een controle. Hierbij roken ze bij het aanspreken van een automobiliste een sterke henneplucht. In de auto werd hennep gevonden. Bij weging op het politiebureau bleek later dat dit 25 gram was. De bestuurster (37) uit het Belgische Eeklo werd aangehouden. Bij haar werd een speekseltest uitgevoerd. Deze testte positief op THC en amfetamine.

Bloedproef
De vrouw werd voor verder onderzoek naar het politiebureau in Terneuzen gebracht. Een GGD-arts nam een bloedproef af, deze is voor onderzoek naar het Nederlands Forensisch Instituut gestuurd. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend.

Politiecellencomplex
De vrouw is voor verder onderzoek naar het bezit van de softdrugs naar een politiecellencomplex gebracht en zit nog vast.

To Top