Twee mannen gearresteerd voor reeks vernielingen - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Twee mannen gearresteerd voor reeks vernielingen

Ingesloten in cel op politiebureau

Steenbergen – Maandagavond zijn op de Lindenburghlaan twee mannen aangehouden na een reeks vernielingen aan auto’s. De politie sluit niet uit dat nog meer mensen benadeeld zijn.

Een man zag dat een tweetal in de buurt van het Hof van Nassauw een auto vernielde en belde de politie. De politie is momenteel extra waakzaam in Steenbergen. Een agent reed daarom in de buurt en kon dankzij deze melding twee mannen aanhouden. Het tweetal (29 en 34 jaar), woonplaats(en) nog onbekend, werden voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast.

Oproep
Maandag en dinsdag meldden zich al vier benadeelden bij de politie. Voornamelijk de banden van de auto’s waren beschadigd. Van deze mensen werden aangiften opgenomen. De politie sluit niet uit dat meer auto’s in de buurt van het Hof van Nassauw zijn vernield. Benadeelden worden verzocht zo snel mogelijk de politie te bellen via 0900-8844 om een afspraak te maken voor een aangifte op het politiebureau in Bergen op Zoom.

Politieonderzoek
Tijdens het voorlaatste weekend werden in de Kastanjelaan ook diverse auto’s vernield. De politie heeft reeds tien aangiften opgenomen en onderzoekt momenteel of deze vernielingen met de recente reeks te maken heeft.

To Top