Doortrapte vrouw overvalt Kruidvat-filiaal - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Doortrapte vrouw overvalt Kruidvat-filiaal

Rotterdam – Op zaterdag 11 augustus 2018 laat de dader zich insluiten in de winkel aan het Eudokiaplein. Direct na sluitingstijd bedreigt ze het personeel en maakt ze de inhoud van de kluis buit.

Net voor 20.00 uur glipt de vrouw het Kruidvat-filiaal binnen, waar ze zich verstopt achter een stapel toiletpapier. Zodra de winkel gesloten is en de rolluiken naar beneden, zet ze een masker op en gaat ze aan de slag.

De overvalster bedreigt de nog aanwezige medewerkers met een vuurwapen, dwingt hen de kluis te openen en bindt hen vast.

Bewakingsbeelden mee
Nadat ze de kluis heeft leeggegraaid, blijkt dat de vrouw nog uitgekookter is dan zij al leek: ze neemt de recorder mee waarop de bewakingsbeelden worden bewaard én ze trekt bij het naar buiten gaan een Kruidvat-overhemd aan om niet op te vallen.

Via de Voorburgstraat verdwijnt de dader daarna uit beeld in de richting van de Veurstraat. Ze wordt rond 20 jaar oud geschat, is ongeveer 1.65 meter lang en heeft donker haar en een slank postuur.

Heeft u een idee wie de vrouw is, geef het door aan de politie op 0800-6070, via het online tipformulier of anoniem op 0800-7000

To Top