Verdachte van mogelijk schietincident aangehouden - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Verdachte van mogelijk schietincident aangehouden

arrestant in cel

Rotterdam – Agenten hebben na een speurtocht een man aangehouden van een mogelijk schietincident op de Prins Alexanderlaan vlakbij een horecagelegenheid. Niemand raakte gewond.

Getuigen waarschuwden de politie dinsdagmorgen rond 06.30 uur nadat ze twee knallen hoorden. Beveiligers van een horecagelegenheid gingen achter een mogelijke verdachte aan. De man kroop door een sloot en ontsnapte.

Verdachte met nat pak
De politie riep de hulp in van getuigen met een burgernetbericht en ook de politiehelikopter zocht mee.

Een uur na de melding zagen agenten een verdachte lopen op de President Rooseveltweg die een nat pak had. Ze hielden deze man aan. De politie zoekt nog in de omgeving naar een eventueel gebruikt wapen. De politie heeft overigens nog geen sporen gevonden van het schietincident.

To Top