Automobilist ernstig gewond geraakt bij eenzijdig ongeval - 112Vandaag

112Vandaag

Drenthe

Automobilist ernstig gewond geraakt bij eenzijdig ongeval

politie en ambulance

Valthe – Afgelopen nacht rond 03.00 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Hondsrugweg te Valthe. De bestuurder, een 22-jarige man uit de gemeente Borger-Odoorn, is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek.

De auto waarin de bestuurder reed is tijdens de aanrijding in tweeën gebroken. De bestuurder is door de brandweer uit de auto gehaald. Vervolgens is de bestuurder gelijk overgedragen aan het ambulancepersoneel en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse om te ondersteunen. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek hoe dit ongeluk heeft kunnen ontstaan.

To Top