112Vandaag

Noord-Brabant

UPDATE: Drie doden bij ongeluk A59

ongeval db

Rosmalen – Drie mensen zijn zaterdagnacht om het leven gekomen bij een ongeluk op de A59, ter hoogte van de afslag Maliskamp. De auto raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en vloog na het ongeval in brand. De politie meldde rond 10:45 uur dat een derde stoffelijk overschot is aangetroffen.

Rond 05.30 uur kwam een melding binnen van een ongeluk op de A59. Een auto was op de A59 bij Rosmalen van de weg geraakt en tegen een pijler van de matrixborden aangereden. Daarna is het voertuig in brand gevlogen.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Volgens de politie zaten drie personen in de auto die niet meer aan de vlammenzee konden ontsnappen en overleden ter plaatse. Een getuige van het ongeluk heeft nog geprobeerd om de mensen uit de auto te redden, maar dat was door de vlammen onmogelijk.

Vanwege het onderzoek was de weg van Den Bosch naar Oss meer dan drie uur volledig afgesloten.

ongeval db

Foto: Bart Meesters

ongeval db

Foto: Bart Meesters

ongeval db

Foto: Bart Meesters

To Top