A50 tot 22.00 uur dicht na meerdere ongevallen bij Nistelrode en Ravenstein - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

A50 tot 22.00 uur dicht na meerdere ongevallen bij Nistelrode en Ravenstein

Traumahelikoper

Ravenstein – Bij het ongeluk met twee vrachtwagens en verschillende auto’s op de snelweg A50 tussen Nistelrode en Ravenstein zijn vrijdagmiddag zes gewonden gevallen. Twee van de slachtoffers zijn zwaargewond, zij zijn naar het Radboudumc in Nijmegen vervoerd. De andere vier gewonden zijn naar ziekenhuizen in de regio gebracht meldt Omroep Brabant.

Bij het ongeval in Ravenstein waren twee vrachtwagens betrokken. In de file die daarna ontstond gebeurde bij Nistelrode weer een ernstig ongeluk. Daarbij waren meerdere auto’s en vrachtwagens betrokken.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Er werden onder meer Medisch Mobiel Team’s met twee traumahelikopters opgeroepen en een politiehelikopter.

Twee uur vertraging
De ANWB adviseert om te rijden over de A67 en de A73. Het verkeer dat vast stond tussen beide ongelukken wordt inmiddels wel weggeleid. Maar de weg is bij het achterste ongeluk nog wel afgesloten.

Rond 17:00 uur stond er een file van elf kilometer, goed voor een vertraging van twee uur. Omdat er op de andere weghelft een kijkersfile is ontstaan, is er ook sprake van een lange file richting het zuiden.

To Top