Gewonde bij ongeval Berlicum

vko berlicum
Foto: Bart Meesters

Berlicum – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Hasseltsedijk in Berlicum is in de nacht van zaterdag op zondag een vrouw gewond geraakt. Rond vijf voor half zes kwam de melding binnen bij de hulpdiensten. Een personenauto die over de Hasseltsedijk in de richting van het centrum van Berlicum reed, raakte door onbekende oorzaak van de weg, raakte een boom en kwam vervolgens op zijn zijkant tot stilstand.

De persoon die in het voertuig zat moest door de brandweer uit het voertuig bevrijd worden. De brandweer verwijderde het dak van het voertuig. De persoon werd daarna door de brandweer en de ambulancedienst uit het voertuig gehaald en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Over de verwondingen van de vrouw is niks bekend. Ook is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De weg was na het ongeval afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd. Naast de auto raakte ook de boom zwaar beschadigd, en deze zal verwijderd moeten worden.