Dronken automobilist veroorzaakt eenzijdig ongeval - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Dronken automobilist veroorzaakt eenzijdig ongeval

Blaasapparaat

Koewacht – Zaterdagmiddag ontstond op de Boskreeklaan een eenzijdig ongeval met een auto. De bestuurder werd aangehouden omdat hij alcohol had gedronken.

Het ongeluk gebeurde rond 15.45 uur. De bestuurder (29) uit de gemeente Terneuzen verloor op de kruising van de Boskreeklaan met de Emmabaan de macht over het stuur. Hierna ramde hij een lichtmast en een boom. Tegen een tweede boom kwam de auto tot stilstand.

De bestuurder raakte niet gewond. Uit een ademtest bleek dat hij vermoedelijk teveel had gedronken. Op het politiebureau bevestigde de ademanalyse dit vermoeden, namelijk 560 ug/l. De man bleek ook geen rijbewijs te hebben. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De beschadigde auto werd weggetakeld.

To Top