Jongeren zwaargewond bij crash - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Jongeren zwaargewond bij crash

VKO Waardenburg

Waardenburg – Bij een ongeval op de Steenweg N831 in Waardenburg zijn in de nacht van zaterdag op zondag nacht twee personen zwaargewond geraakt zijn. Het ongeval gebeurde rond kwart over twaalf in de nacht op de Steenweg N831 tussen de Heuvelstraat en de A.H. de Kockstraat in Waardenburg.

De auto van de jongeren vermoedelijk een Audi is vanuit de richting van Waardenburg gekomen en door onbekende oorzaak, met hoge snelheid van de weg geraakt en tegen een boom gebotst, waarna de auto over een sloot heen vloog en in een tuin van een woning tot stilstand kwam. Diverse onderdelen van de auto, waaronder het motorblok en een wiel van de auto kwam na het ongeval in de sloot te recht. Ook lag de weg na het ongeval bezaaid met onderdelen van de auto.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Over de exacte verwondingen kon de politie na het ongeval nog niets zeggen. De slachtoffers werden door de ambulances met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Na het ongeval was de weg in beide richtingen geheel afgesloten. Specialisten van de Verkeersongevallen analyse (VOA) kwamen ter plaatse om sporenonderzoek te doen. Er word onderzocht of er alcohol in het spel is.

Van de auto bleef na het ongeval helemaal niets over. De weg was na het ongeval nog uren afgesloten.

VKO Waardenburg

Foto: Bart Meesters

VKO Waardenburg

Foto: Bart Meesters

VKO Waardenburg

Foto: Bart Meesters

VKO Waardenburg

Foto: Bart Meesters

To Top