Deze jongens vernielen politiewagen in Breda

Foto: Politie

Breda – Naar aanleiding van een vernieling aan het interieur van een politievoertuig op maandagavond 10 december 2018, plaatste de politie vorige week een oproep.

In dit bericht verzochte de politie de dader(s)/betrokkenen van de vernieling zich binnen één week te melden op het politiebureau aan het Chasséveld 3 in Breda.

Nu één week later heeft de politie nog niks vernomen van de dader(s)/betrokkenen. De rechercheurs doende met de zaak zijn dan ook genoodzaakt camerabeelden vrij te geven waarop de vermoedelijk dader(s) te zien is/zijn.

Herkent u of bent u één van de personen afgebeeld op onderstaande afbeeldingen. Verzoeken wij u zich te melden bij politiebureau aan het Chasséveld 3 in Breda. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met het algemeen politienummer 0900-8844, zaakregistratie 2018294886.

Breda
Foto: Politie
Breda
Foto: Politie
Breda
Foto: Politie