UPDATE: Jongetje (1) opzettelijk van flat gegooid

politie en ambulance
Stockfoto

Ridderkerk – Vanavond kwam er een melding binnen dat er een jongetje van de eerste verdieping van een flat aan de Fresiastraat zou zijn gevallen. Volgens de melding was er opzet in het spel. Het jongetje van 1 jaar is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De poitie heeft een 41-jarige man aangehouden.

De melding dat er een kindje van de eerste verdieping was gevallen, kwam vanavond rond 18.00 uur binnen. Politie en het Mobiel Medisch Team (MMT) die er snel waren, zetten alles op alles en maakten een plaats delict voor onderzoek. Het kindje is ademend, maar in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. In dezelfde straat hielden agenten een verdachte aan. Het gaat om een 41-jarige man. Wat zijn rol precies is en wat zijn relatie is ten opzichte van het slachtoffertje, wordt onderzocht.

Was u getuigen?
Heeft u vanavond iets gezien of gehoord van het droevige incident en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.