112Vandaag

Noord-Brabant

Overval op Aldi in Eindhoven

Politieauto met zwaailicht

Eindhoven – De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op de Aldi aan de Tongelresestraat op donderdagavond 27 december rond 19.45 uur.

Rond dat tijdstip kwamen twee mannen met gezichtsbedekking de winkel binnen. Zij bedreigden de twee aanwezige medewerkers met een (voorwerp gelijkend op een) vuurwapen. Deze werden gedwongen om naar het kantoor te gaan en daar geld en goederen in een tas te doen. Daarop gingen de daders er vandoor. Zij waren slechts zeer korte tijd in de supermarkt en niemand raakte gewond.

De gealarmeerde politie startte direct een onderzoek bij de supermarkt en in de omgeving. Daarbij werd technisch onderzoek verricht en keken we naar de beschikbaarheid van bruikbare camerabeelden. Ook zijn getuigen verhoord en werd de vluchtroute van de daders nagelopen voor zover deze bekend was. Deze leidde in ieder geval via de Karnemelkweg. Daar werd een deel van de buit teruggevonden. Ook hier heeft de politie technisch onderzoek verricht.

Getuigen
De politie is nog op zoek naar mogelijke getuigen. Iedereen die iets gezien heeft of mogelijk iets weet dat met de overval te maken heeft, kan contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

To Top