112Vandaag

Limburg

Man neergeschoten in Brunssum

voertuig-langs-weg

Brunssum – Rond 22.20 uur ontving de politie dinsdagavond melding van een schietincident. Eenmaal ter plaatse op De Ruyterstraat werd het slachtoffer, een 26-jarige man, aangetroffen. Hij is lichtgewond met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 22.20 uur werden er schoten gehoord op De Ruyterstraat in Brunssum. De toegesnelde politie constateerde dat er een schietincident in een tuin achter een woning had plaatsgevonden. Daarbij raakte een 26-jarige man lichtgewond.

Onderzoek
Er is nog geen verdachte aangehouden. Ook de aanleiding van het schietincident is nog onderwerp van onderzoek. Er is buurtonderzoek en forensisch onderzoek opgestart. De politie komt graag in contact met getuigen die iets gezien hebben, dan wel meer informatie hebben over wat zich dinsdagavond op de Ruyterstraat heeft afgespeeld. Deel eventuele informatie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

To Top