Gewonde bij schietpartij nabij supporterscafé PSV

politie en ambulance
Stockfoto

Eindhoven – In de buurt van supporterscafé De Aftrap is zaterdagavond een schietpartij geweest. Dit gebeurde tijdens de wedstrijd PSV – AZ. Twee personen raakte gewond

Omstreeks 19:45 uur kwam de melding op de Mathildelaan binnen. De weg is afgesloten en hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is in de buurt van het café bij het Philips Stadion. De politie doet onderzoek.

Een van de twee slachtoffers werd aan de overkant van het cafe gevonden. Een slachtoffer met een schietverwonding is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en het andere slachtoffer word ter plaatse behandeld in de ambulance. Volgens een fotograaf van Omroep Brabant ligt er veel bloed op straat. Ook zouden er kogelhulzen liggen.

Van alle personen die aanwezig zijn in Stadionbar De Aftrap noteert de politie de gegevens. De horecagelegenheid is in verband met het verdere onderzoek vanavond gesloten.