112Vandaag

Noord-Brabant

Woning beschoten in Den Bosch

woning db

Den Bosch – In de nacht maandag op dinsdag is er een woning beschoten in Den Bosch. De meldkamer kreeg rond 01:00 uur de melding van de bewoner van de woning dat er geschoten zou zijn. Volgens de politie waren in het huis meerdere mensen aanwezig.

Een politiewoordvoerder zegt tegen het Brabants Dagblad dat er mogelijk een ruzie aan de schietpartij vooraf is gegaan. In het huis woont een gezin met meerdere kinderen in de pubertijd. De ouders zijn al op leeftijd. Er is zeker een stuk of acht keer geschoten. De schutter is ontkomen. Volgens omwonenden is hij met een scooter of auto weggereden.

De straat was afgezet voor verder politieonderzoek. Pionnen markeren de hulzen die op straat zijn gevonden. Rechercheurs en agenten in kogelwerende vesten verzamelen sporen en verhoren onder andere de bewoners. Ook de buren worden verhoord. De forensische opsporing onderzoekt de sporen verder.

woning db

Foto: Bart Meesters

woning db

Foto: Bart Meesters

To Top