112Vandaag

Noord-Brabant

UPDATE: Woning beschoten in Den Bosch

woning db

Den Bosch – In de nacht van maandag op dinsdag werd rond 01.00 uur een woning aan de Johan van de Veldestraat in Den Bosch beschoten.

De woning werd deze betreffende nacht een aantal keer beschoten, waarbij meerdere kogels door het raam aan de voorzijde gingen. Er waren op dat moment vier bewoners in huis, waarvan er drie in de woonkamer zaten. Er raakte niemand gewond. De dader of daders zijn waarschijnlijk gevlucht met een voertuig, maar nog onbekend wat voor voertuig dat was. Ook is onbekend wat de vluchtrichting was. Wie kan ons daar meer over vertellen?

Onderzoek
De recherche van Den Bosch is een uitgebreid onderzoek gestart en doet onderzoek naar de mogelijke achtergrond van de zaak. Zij willen zoveel mogelijk mensen spreken die iets gezien of gehoord hebben of meer denken te weten over de mogelijke aanleiding van het incident. Uiteraard gaan ze ook met de bewoners uitgebreid in gesprek. Het sporenonderzoek is vannacht afgerond. Vandaag zal de recherche opnieuw in de buurt aanwezig zijn voor het doen van een buurtonderzoek.

Getuigen of bewakingsbeelden
We zijn op zoek naar getuigen, maar ook komen we graag in het bezit van bewakingsbeelden uit de omgeving waarop mogelijk iets te zien is. Hebt u misschien beelden en heeft u die nog niet met de politie gedeeld? Neem dan contact met ons op. Ook mensen die informatie hebben over de mogelijke achtergrond van deze beschieting roepen we op om informatie te delen.

Bel ons
Bel met uw informatie via 0900-8844 met de districtsrecherche in Den Bosch. Geef tips anoniem door via Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000 of op de website www.meldmisdaadanoniem.nl.

To Top