112Vandaag

Provincies

UPDATE: Meisje (16) werd doodgeschoten in fietsenstalling

essenrtdm

Rotterdam – Op klaarlichte dag is dinsdagmiddag op de Essenburgstraat een 16-jarig meisje om het leven gekomen na een schietpartij. Een 31-jarige verdachte, een bekende van het slachtoffer, is direct aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Het schietincident gebeurde dinsdagmiddag net na 13.00 uur in de fietsenstalling van een school aan de Essenburgstraat in Rotterdam-Delfshaven. Een meisje van 16 jaar uit Rotterdam is om het leven gekomen.

De verdachte, een 31-jarige man, ook uit Rotterdam, is kort daarna op de Bergselaan aangehouden. De politie startte meteen een onderzoek en praat met getuigen. De familie van het meisje is geïnformeerd en wordt opgevangen. Ze krijgen alle zorg die nodig is. Evenals alle getuigen die tijdens het incident aanwezig waren. Slachtofferhulp is ingeschakeld.

To Top