112Vandaag

Noord-Brabant

Overval zonder buit bij avondwinkel

politie auto met zwaailicht

Tilburg – Bij een avondwinkel op de Schouwburgring vond afgelopen nacht een overval plaats. Twee personen kwamen de winkel in en eisten geld. Ze vertrokken vervolgens zonder buit.

De overvallers kwamen rond 02.00 uur bij de winkel binnen en dreigden met een mes en een hamer. Toen zij merkten dat het personeel geen geld zou geven, hielden zij het snel voor gezien. Zij renden vervolgens weg in de richting van de Noordhoekring. Beiden waren donker gekleed en bedekten hun gezicht. De een met een bivakmuts, de ander met een capuchon.

Heeft u iets gezien?
De politie heeft de zaak in onderzoek. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

To Top