Maaltijdbezorger overvallen in Rotterdam

politie auto met zwaailicht
Stockfoto

Rotterdam – Drie mannen met een mes overvielen vrijdagavond een maaltijdbezorger op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Zij gingen na de overval op het Kalundborgerf lopend vandoor richting het Schollebos. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

De overvallers, waarvan de kleinste zo’n 1.75m en de grootste zo’n 1.85m was, waren alle drie in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen. Ze bedreigden de bezorger met een mes. Nadat de bezorger zijn geld had afgegeven, gingen de overvallers er lopend vandoor richting het Schollebos.

Heeft u tussen 19.00 uur en 19.30 uur drie mannen gezien in de omgeving Kalundborgerf, de Kanaalweg of het Schollebos of heeft u andere informatie die relevant zou kunnen zijn, neem dan alstublieft contact op met 0900-8844 of laat uw tip achter via het tipformulier.