Drie aanhoudingen voor overval pizzeria - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Drie aanhoudingen voor overval pizzeria

Politie met blauw onderweg

Rotterdam – Een pizzeria aan de Pieter de Hoochweg is vrijdag aan het begin van de avond overvallen door drie mannen met een mes. De medewerkster liep bij de overval een steekwond aan haar hand op. Korte tijd na de overval werden in de omgeving drie mannen aangehouden die voldeden aan het opgegeven signalement.

De melding kwam 17.41 uur bij de politiemeldkamer binnen. De medewerkster die behandeld werd door een ambulance aan de verwonding aan haar hand, kon de agenten een beschrijving geven van de drie mannen die haar zojuist met een mes hadden bedreigd en verwond.

Even voor zes uur zagen agenten op een parkeerplaats in de omgeving drie mannen die voldeden aan dit signalement. Zij zijn aangehouden. Het onderzoek wordt voort gezet.

Heeft u iets gezien dat voor dit onderzoek van belang kan zijn, neemt u dan alstublieft contact op met 0900-8844 of laat uw tip achter via het tipformulier.

To Top