Automobilist raakt te water en overlijdt

Beesd vko
Foto: Politie

Beesd- De automobilist die donderdagochtend met zijn auto te water raakte in Beesd, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie donderdagavond.

Het slachtoffer raakte rond 08.30 uur te water langs de Busterweg. Na aankomst van de eerste hulpdiensten bleek de bestuurder nog in het voertuig te zitten. Agenten, brandweerpersoneel en leden van de Reddingsbrigade Culemborg hebben de automobilist met veel moeite uit het voertuig gehaald schrijft de politie op Facebook.

Medewerkers van de ambulance en de traumahelikopter hebben het slachtoffer gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Aan het einde van de dag ontving de politie echter het bericht dat alle hulp niet heeft mogen baten. De automobilist is aan zijn verwondingen overleden.

Over de oorzaak is vooralsnog weinig bekend. Het voertuig raakte een boom en kwam vervolgens in de brede sloot terecht. Mogelijk heeft de gladheid een rol gespeeld.