Zoon overleden bij woningbrand, moeder op tijd buiten

Brandweerwagen aangesloten op het waternet
Stockfoto

Eefde – Bij een felle brand donderdagochtend in een woning in het buitengebied van Eefde is een man om het leven gekomen. Het stoffelijk overschot werd ontdekt in de slaapkamer.

De vrouw des huizes wist op tijd naar buiten te komen. Een mannelijke bewoner, vermoedelijk de zoon van de vrouw, is volgens Omroep Gelderland omgekomen. Zijn lichaam is in een slaapkamer aangetroffen. De moeder is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer wilde de man uit de woning halen, maar de brand was al te groot om nog naar binnen te gaan. Het huis is grotendeels verwoest. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De brandweer wist te voorkomen dat de brand oversloeg op een naastgelegen woning.