Zwaar onderkoelde man Kerkdriel overleden

kerkdriel
Foto: Bart Meesters

Kerkdriel – De zwaar onderkoelde man die zondag werd aangetroffen in Kerkdriel is overleden.

De man werd rond 11:45 uur aangetroffen bij de Zandmeren. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en het ambulancepersoneel werd ondersteund door het Mobiel Medisch Team die ter plaatse kwam met de traumahelikopter. De man werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later overleed.

Zeer waarschijnlijk gaat het om een man die al langere tijd in een tentje bivakkeerde in het natuurgebied. Door de hevige regenval steeg het water in het gebied. De politie vermoedt dat de man in het tentje lag te slapen en door het stijgende water in het water is komen te liggen, waardoor hij sterk onderkoeld raakte.

De politie heeft onderzoek gedaan en gaat uit van een noodlottig ongeval.

kerkdriel
Foto: Bart Meesters
kerkdriel
Foto: Bart Meesters