Vlissinger overleden nadat hij in Kanaal valt

Ambulance
Stockfoto

Vlissingen – Zondag aan het eind van de middag raakte, door nog onbekende oorzaak, een 59-jarige Vlissinger met zijn fiets te water in het Kanaal door Walcheren, ter hoogte van het Draaibrugpad in Vlissingen.

Van het incident waren meerdere mensen getuige. Een van de getuigen heeft geprobeerd de man uit het water te halen. De hulpdiensten zijn meteen door deze man gealarmeerd. Samen met agenten lukte het om de man uit het water te halen. Reanimatie is gestart, maar mocht helaas niet meer baten. De politie heeft met alle getuigen gesproken en voor hen is Slachtofferhulp in kennis gesteld vanwege de impact van het incident.

De familie van het slachtoffer is in kennis gesteld van zijn overlijden. Door rechercheurs is het lichaam van de man onderzocht in het mortuarium. Hoe het kwam dat de man met zijn fiets in het water terechtkwam is nog niet bekend. Die vraag is nog onderwerp van onderzoek voor de politie.

Mocht u getuige zijn geweest van het incident, maar hebt u nog niet met de politie gesproken, dan wordt u verzocht uw informatie te delen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006).