Verdachte tas voor politiebureau in Den Bosch

db
Foto: Bart Meesters

Den Bosch – De politie heeft donderdagavond rond de klok van half twaalf de omgeving van het politie bureau aan de Vogelstraat in Den Bosch afgesloten, nadat er een verdachte tas werd aangetroffen voor de ingang.

Het gehele gebied tussen de kruising met de Orthenseweg en de brandweerkazerne werd door de politie hermetisch afgesloten. Niemand mocht het gebied in. Ook een gedeelte van het politiebureau werd ontruimd. Nadat een explosieven verkenner na geruime tijd ter plaatse was, werd een de tas en de omgeving van de tas door de explosievenverkenner verkend en gecontroleerd.

Uit eindelijk werd geconstateerd dat het om loos alarm ging. Hierna werd de gehele omgeving rond half twee weer vrij gegeven. Hoe de tas voor het politie bureau te recht kwam is niet bekend, even min is bekend wie daar voor verantwoordelijk is. De politie heeft de zak in onderzoek en de tas mee genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

db
Foto: Bart Meesters
db
Foto: Bart Meesters