Grote stapel tractorbanden in brand voor huis in Waardenburg

WB
Foto: Bart Meesters

WAARDENBURG – Op de Meerwijk in Waardenburg stond donderdagavond een grote stapel tractorbanden in de brand. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen.

De brand werd rond 22.00 uur gemeld. De banden lagen op een aanhanger, die vlak daarvoor werd gedumpt op de Steenweg (N830) bij de kruising van de Dorpstraat met de Meerwijk. Doordat de weg afloopt is de aanhanger gaan rollen en voor een woning aan de Meerwijk tot stilstand gekomen. Van de aanhanger is door de brand weinig meer over.

Meerdere brandweerwagens kwamen ter plaatse. Door snel handelen kon worden voorkomen dat het vuur oversloeg naar de nabijgelegen woningen. Eén woning liep rookschade op en moest worden geventileerd door de brandweer. Bij daglicht wordt bekeken of er nog meer schade is. De politie doet onderzoek.

WB
Foto: Bart Meesters