Twee Albert Heijn filialen overvallen in Eindhoven

overval ah
Foto: Dave Hendriks

Eindhoven – Twee verschillende Eindhovense filialen van de supermarkt Albert Heijn zijn maandagavond doelwit geweest van (gewapende) overvallen.

De eerste overval vond rond 20.30 uur plaats bij de Albert Heijn in winkelcentrum Woensel. De overvaller was gewapend, maar is er zonder buit vandoor gegaan op een fiets. De politie zoekt naar een licht getinte man van ongeveer 25 jaar oud. Hij had kort donker haar en een getrimd baardje. De dader droeg een donkerblauwe muts en een donkere jas met bontkraag.

De tweede overval vond rond 22.15 uur plaats bij het filiaal aan het Franz Leharplein in Eindhoven. De overvaller maakte hier geld buit. De politie heeft het volgende signalement verspreid: “blanke man, zwart petje, zwarte schoenen en donkere kleding”. Of er bij deze tweede overval gewonden zijn gevallen, is niet bekend.

De laatste tijd zijn supermarkten in Eindhoven regelmatig doelwit van overvallen. De politie en handhaving van de gemeente surveilleren hierom meer dan gebruikelijk rondom het winkelcentrum. Over een mogelijk verband tussen de twee overvallen is niets bekend.

Item door: District-Brabant