Zwarte Volkswagen gevonden en aanhouding in onderzoek aanrijding Den Bosch

vko db

Den Bosch – De politie heeft zondagochtend op de Slagendreef een zwarte Volkswagen staande gehouden. De bestuurder een 37-jarige Bosschenaar is aangehouden. Agenten zagen hem rijden op de Slagendreef in een donkere Volkswagen zonder zijspiegel en hielden hem aan.

De politie vermoed dat deze Volkswagen betrokken is geweest bij een zeer ernstig ongeval afgelopen nacht in Den Bosch.

Het meisje stak rond 3.45 uur De Harendonkweg over toen ze werd geschept door een donkere Volkswagen Golf, mogelijk een stationwagen. Terwijl getuigen zich over het zwaargewonde meisje ontfermden, ging de bestuurder van de auto er met hoge snelheid vandoor in de richting van de Sint Teunislaan. Het slachtoffer was buiten kennis en is in zeer zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis. Op de plek van de aanrijding bleef een buitenspiegel van een donkere Volkswagen Golf achter op het wegdek.

vko db