112Vandaag

Noord-Brabant

Dode en vier gewonden bij ongeluk op A59 bij Rosmalen

vko a59

Rosmalen – Op de A59 bij Rosmalen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto van de weg geraakt. Daarbij is een vrouw om het leven gekomen en zijn vier andere inzittenden gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 4.10 uur op de weg richting Oss ter hoogte van afrit Kruisstraat. De auto, met vijf inzittenden in totaal, raakte om een nog onbekende reden van de weg en kwam langs de parallelweg op de kop in de greppel terecht. De vrouw die omkwam zat niet achter het stuur van de auto.

Na het ongeval was de weg tussen Rosmalen-Oost en de afrit Kruisstraat afgesloten. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, het ambulancepersoneel werd door het Mobiel Medisch Team ondersteund. De vier gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

VKO a59

Foto: Bart Meesters

To Top