Opnieuw autobrand in Den Bosch - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Opnieuw autobrand in Den Bosch

autobrand db

Den Bosch – Aan de Derde Rompert in Den Bosch is in de nacht van vrijdag op zaterdag voor de tweede keer in korte tijd een auto in vlammen op gegaan. Rond tien voor vier kregen brandweer en politie de melding van de autobrand binnen. Bij aankomst van de brandweer stond een geparkeerd busje aan de voorzijde in brand. De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat het busje dus danige schade op liep, dat het busje niet eer te herstellen zal zijn.

De politie was na de brand met drie eenheden aanwezig. In de nabijheid van de brand heeft de politie enkele sporen veilig gesteld, mogelijk met de brand te maken zouden kunnen hebben. Brandstichting word niet uitgesloten

Op 20 oktober was er in de zelfde straat ook al een autobrand. Ook toen leek brandstichting niet uitgesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek, en is opzoek naar mensen die informatie hebben wat met de brand/ branden te maken kan hebben.

autobrand db

Foto: Bart Meesters

To Top