Vermiste Daniëlle (16) terecht - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Vermiste Daniëlle (16) terecht

Politieagent op de rug

Hoogezand – De 16-jarige Daniëlle die al twee weken werd vermist, is terecht. Ze is begin van de avond aangehouden in de buurt van Hoogezand. Dat meldt Yahya Landman van het zoekteam namens de ouders van Daniëlle.

Wat er precies is gebeurd met Daniëlle de afgelopen twee weken is nog volstrekt onduidelijk. De 16-jarige verdween dertien dagen geleden toen ze met een begeleider van de gesloten instelling waar ze zat aan het winkelen was in Arnhem.

Daniëlle verdween in september ook al voor korte tijd. Toen werd ze op het station van Groningen aangesproken en ging met een paar mannen mee. Ze werd later teruggevonden in Stadskanaal.

Verhuizing
Daniëlle en haar ouders verhuisden vanwege problemen in hun woonplaats Zoetermeer naar een afgelegen boerderij in het Oost-Groningse Vriescheloo. Het volgens haar ouders kwetsbare meisje hield zich in Zoetermeer op in ’verkeerde kringen’.

Vandaag werd er geflyerd in de provincie Groningen. Op diverse strategische plekken in de stad Groningen werden de opsporingsberichten uitgedeeld. Maar ook in Winschoten, Veendam en Assen is geflyerd. Of de vondst van Daniëlle met de actie te maken heeft, is onbekend.

To Top