Brute overval op doodzieke man schokt buurt

politie en ambulance
Stockfoto

Westervoort – Bewoners van De Rosmolen in Westervoort zijn geschokt. Hun 58-jarige buurman is woensdagavond tijdens een overval in zijn woning door twee mannen vastgebonden en bewusteloos geslagen. Extra schrijnend is dat de man ernstig ziek is.

Woensdagavond drongen er twee mannen binnen in de woning van de man. Hij werd bedreigd en er werd om geld gevraagd. Toen de man dit niet meteen gaf werd hij bewusteloos geslagen. De overvallers hebben de man vastgebonden en hebben zijn woning doorzocht. De politie heeft de man los gemaakt en is meteen een onderzoek gestart.

Getuigenoproep
De politie doet sporenonderzoek en buurtonderzoek. De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie hebben en die nog niet met de politie hebben gesproken. Misschien zijn er mensen die nog camerabeelden hebben. Bel met de politie op 0900 – 88 44 of anoniem 0800-7000.