Verdachte van witwassen aangehouden - 112Vandaag

112Vandaag

Uitgelicht

Verdachte van witwassen aangehouden

Geldrop

Eindhoven/Geldrop – Maandagavond rond 22.25 uur hielden wij op het politiebureau in Eindhoven een 31-jarige man aan. De man bezocht het politiebureau om een verdachte situatie te melden, bij controle bleek hij nog een gevangenisstraf open te hebben staan.

Daarnaast liep er al een integraal onderzoek in het kader van witwassen naar de man. Hij werd aangehouden en is ingesloten. Toen de verdachte werd gefouilleerd vonden wij een groot geldbedrag bij de man. Er loopt een witwasonderzoek naar de herkomst van het geld.

Dinsdag is er in verband met het onderzoek een woning in Geldrop doorzocht. Een Mercedes en een scooter zijn in beslag genomen, omdat deze worden vermoed te zijn aangekocht met geld dat afkomstig is van/uit een misdrijf.

To Top