Vreemdgaan brengt tot gevaarlijk(e) hoogte(punt) - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Vreemdgaan brengt tot gevaarlijk(e) hoogte(punt)

Condooms

Capelle aan den IJssel – Vanochtend vroeg werden agenten gestuurd naar een flatwoning ergens in Capelle. Een melder was daar compleet in paniek, omdat er plots een vreemde man op haar balkon stond en naar binnen wilde. Hij zou naar eigen zeggen zojuist met een vuurwapen zijn bedreigd. Drie eenheden gaan op de 112 melding af. Maar dan blijkt e.e.a. toch wat anders te zijn gegaan…

Hij was namelijk helemaal niet bedreigd, maar op een haar na ‘caught in the act’. Hij en de vrouw hadden er namelijk niet op gerekend dat de vriend iets vroeger dan gepland thuis zou komen. Hij vluchtte daarom met de broek op de knieën het balkon op en moest vervolgens aanschouwen hoe diezelfde vrouw door haar vriend het hof gemaakt werd. Uit angst om alsnog gesnapt te worden klom hij daarom met gevaar voor eigen leven over naar diverse andere balkonnen waar hij na ruim een uur bibberen in de kou door agenten binnen kon worden gehaald.

De tip die de man nog gaf. Wat je dan ook doet, doe het veilig

To Top