Twee vrouwen gewond bij ongeval A58

politieagent bij ambulance
Stockfoto

Oost-Souburg – Zaterdagmorgen ontstond op de A58 een botsing tussen drie auto’s. Twee vrouwen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 9.00 uur op de rijbaan richting Vlissingen. De eerste auto werd bestuurd door een vrouw (80) uit Teuge. De tweede auto werd bestuurd door een vrouw (26) uit Middelburg. Zij stonden stil op de A58 in de buurt van de watertoren. Beide vrouwen stapten uit de auto, vermoedelijk om elkaar te helpen. Op dat moment is waarschijnlijk de derde auto, bestuurd door een vrouw (37) uit Utrecht, achterop de stilstaande auto’s gereden. Hierbij zijn beide slachtoffers geschept. Ze zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

Politieonderzoek
De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Zo zijn onder andere mensen verhoord en is een sporenonderzoek ingesteld.