Twee mannen in kritieke toestand na steekpartij op camping in Hooge Mierde - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Twee mannen in kritieke toestand na steekpartij op camping in Hooge Mierde

Traumahelikopter

Hooge Mierde – Bij een steekpartij zaterdagavond in Hooge Mierde zijn twee mannen ernstig gewond geraakt. De steekpartij vond plaats in een chalet op camping Zwartven. Er is een 25-jarige man aangehouden.

Rond negen uur kreeg de politie een melding binnen dat twee mannen van 23 en 32 jaar oud zwaargewond zijn geraakt bij een steekpartij op de camping. Mogelijk is er een ruzie vooraf gegaan aan het incident. De mannen zijn in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Het ambulancepersoneel werd ondersteund door het Mobiel Medisch Team die per traumahelikopter ter plaatse kwam. De politie is een onderzoek gestart.

To Top