Brandweer Vlijmen wist hint van De Vlijmense Dorpskwis - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Brandweer Vlijmen wist hint van De Vlijmense Dorpskwis

dorpskwis

Vlijmen – Zaterdagmiddag omstreeks 13:30 uur kreeg de brandweer van Vlijmen een verzoek om de organisatie van De Vlijmense Dorpskwis te assisteren met het verwijderen van een hint.

De Vlijmense Dorpskwis
Vanavond vind in Vlijmen de 2e editie van De Vlijmense Dorpskwis plaats. 45 teams strijden deze avond tegen elkaar. Diverse vragen en geheime opdrachten moeten door de verschillende teams worden uitgevoerd. Volgend week is hiervan de prijsuitreiking in Café- Feestzaal Den Braai te Vlijmen.

dorpskwis

Foto: Ingestuurd

Hint
De organisatie van De Vlijmense Dorpskwis had vanmiddag reeds een hint op een parkeerplaats aangebracht, echter was dit wegens een miscommunicatie binnen de organisatie te vroeg gedaan en werd in samenspraak met de gemeente de brandweer van Vlijmen opgeroepen om het wegdek schoon te maken. Zij hebben dit met water en sop voor elkaar gekregen.

Volgens de organisatie van De Vlijmense Dorpskwis zal de hint vanavond weer worden teruggeplaatst.

To Top